Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shenzhen Aotsr Technology Co., Ltd. 86-0755 -13715345121 aotsrshuxin@163.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

Shenzhen Aotsr Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Shenzhen Aotsr Technology Co., Ltd.
 • Type Business

  Fabrikant,Verdeler/groothandel,Exporteur,Verkoper

 • Grote Markt

  Wereldwijd

 • Merken

  ZWNAV

 • Aantal werknemers

  >100

 • Jaarlijkse omzet

  5000000-10000000

 • Opgericht Jaar

  2017

 • Export pct

  80% - 90%

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-0755 -13715345121

Inleiding

De Technologieco. van Shenzhenaotsr, Ltd-bedrijf wordt gevestigd in de geavanceerde zuidelijke metropool - Luohudistrict, Shenzhen-stad.
De meeste producten van het bedrijf zijn exclusieve privé modellen met aangepaste configuraties, hoofd automobielelektronika en auto kleine het schermnavigatie van delenproductstraditional, Gewijzigd gezichtskader, Gewijzigde High-end draadloze lader voor Auto het omkeren camera, Speciaal high-end verborgen drijfregistreertoestel voor speciale auto's.

Geschiedenis

Ons bedrijf concentreert zich op de high-end autodelenelektronische industrie. Na acht jaar van snelle ontwikkeling, wij fabrieken en onafhankelijke R&D-teams hebben om exclusieve preivate modelproducten met aangepaste configuraties te ontwerpen en te produceren. Onze producten niet alleen verstrekken in het buitenland binnenlandse Winkel, maar ook de leverancier van Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Europa, en Amerika bij. Het bedrijf was Verkoopnetwerk door het land verschuldigd en contacteert de verhoudingen van de strategiesamenwerking met Co van meer dan 10 Autoverkoop, en heeft goede behulpzame relaties met vele oplossingsbedrijven gevestigd. Onze producten zijn geleverd aan Europa, Amerika, Afrika en Oceanië, over de hele wereld.

Dienst

ZWNAV is geëngageerd om high-end, rendabele autodelen, zoals AUTOdvd systeem, de BAND van de AUTOradio, AUTO DVR, AUTO DRAADLOZE LADER te veroorzaken, etc. Wij hebben fabrieken en onafhankelijke R&D-teams om exclusieve privé modelproducten met aangepaste configuratie te ontwerpen en te produceren.
Wij verlenen betere kwaliteitsproducten en de dienst voor onze cliënten. Wij houden rond 2000 verschillende modellen aan brina maandelijks onze klant met snelle en korte levertijd om meer afzetmogelijkheid te winnen. Wij bieden ook een garantie aan van twee jaar.
Contacteer ons vandaag per e-mail of telefoon en begin met een kleine orde, zult u vinden wij uw waardevolste samenwerker zijn.

 

Ons Team

Ons ingenieursteam kan speciale ontwerpmodellen in korte tijd ontwikkelen wanneer de nieuwe auto in de markt wordt vrijgegeven. Zij kunnen vijf tot acht nieuwe modellen maandelijks maken. Wij huren gelovige professionele ingenieurs en productiemanagers belast met autodvd producten in meer dan 15 jaar.

Wij leveren auto DVD aan verschillende automerken, zullen al onze producten naar product het verouderen test meer dan vijf uren vóór opslag in pakhuis gaan.